Ultimele Știri

Procurorii DNA fac percheziții la Primăria Lugoj

Percheziții la Primăria Lugoj

Procurorii DNA Timişoara fac, astăzi, percheziţii la Primăria Lugoj, judeţul Timiş, intrând în biroul primarului PSD Francisc Boldea şi al unor angajaţi, informează presa locală.

Procurorii DNA au descins astăzi, în jurul orei 13, la sediul Primăriei Lugoj. Procurorii verifică mai multe contracte de achiziţii publice, dar şi modul în care au fost executate lucrări în oraş, derulate în perioada 2010-2014, printre care s-au construit cinematograful din Lugoj, piața, ștrandul, bazinul acoperit, podul și reabilitarea mai multor clădiri. 

Potrivit procurorului-șef al DNA Timișoara, Tamaș Schiffbeck, procurorii DNA caută la Lugoj mai multe documente care pot constitui probe la dosarul aflat în lucru.

Potrivit aceleiași surse, dosarul vizează mai multe contracte de lucrări de utilități, iar în momentul de față nu este pus nimeni sub acuzare, urmărirea penală fiind începută in rem, față de fapte și nu față de persoane. „Dacă vor fi aduse persoane la audieri vor fi martori, cel puțin pentru început”, a declarat Tamaș Schiffbeck.

Săptămâna trecută, miercuri și joi, zece angajați, majoritatea din Biroul Investiții au fost chemați la sediul DNA Timișoara, unde au dat declarații în calitate de martori. Este totuși posibil ca unii dintre ei să fie inculpați în perioada următoare, într-un dosar în care investițiile efectuate de administrația Boldea se ridică la peste 10 milioane de euro.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*