Ultimele Știri

Procurorii DNA fac percheziţii la primăria Izvoarele şi la domiciliul primarului!

Încă din această dimineaţă, procurorii DNA s-au prezentat la primăria Izvoarele pentru a face percheziţii. Primarul, Alin Stanciu, este suspectat de trafic de influenţă.

Percheziţiile nu vor avea loc doar la primărie ci şi la domiciuliul primarului. Alin Stanciu este suspectat că a cerut 200.000 de euro pentru a interveni la reprezentanţii ANAF, după un control, care nu a ieşit aşa cum s-a aşteptat, la Avicola Crevedia. Acestă faptă ar fi fost săvârşită în vara anului 2013.

În acest dosar este anchetat şi Emile Kharrat, cenzorul societăţii Avicola Crevedia. Acesta este urmărit penal pentru complicitate la cumpărare de influenţă. Se pare că în urma controlului realizat de ANAF, societatea Avicola Crevedia, ar fi fost obligată să plătească penalităţi, dobânzi şi majorări de întârziere de aproape 100 de milioane de lei.

În toată această poveste, primarul ar fi trebuit să intervină la Direcţia Generală Mari Contribuabili din cadrul ANAF şi să solicite un nou control la societatea Avicola Crevedia. De această dată, în urma celui de-al doilea control, concluziile ar fi trebuit să fie favorabile societăţii.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*