Ultimele Știri

Procurorii DIICOT au făcut percheziţii la poliţia de frontieră a judeţului Galaţi

Săptămâna a început cu percheziţii în judeţul Galaţi. Procurorii DIICOT anchetează persoane suspecte de trafic cu ţigări de contrabandă, printre aceştia sunt vizaţi şi cinci poliţişti de frontieră.

„Sunt în desfăşurare 26 de percheziţii domiciliare la mai multe locaţii de pe raza judeţui Galaţi la care participă poliţişti de frontieră şi efective de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Galaţi, fiind puse în aplicare 35 mandate de aducere la audieri, fiind vizaţi şi 5 agenţi din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontiera Oancea. Cercetările în cauză continuă, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. la finalizare urmând a fi luate măsurile legale ce se impun. Documentarea activităţii infracţionale a suspecţilor a fost realizată cu suportul de specialitate al Departamentului de Informaţii şi Protecţie Internă”, a declarat cms. Ion Irimia, purt. de cuv. al Poliției de Frontieră Galați.

Ofiţerii Direcţiei de Informaţii şi Protecţie Internă, au sesizat, în luna mai, conducerea Poliţei de Frontieră Galaţi, în legătură cu faptul că mai mulţi agenţi sunt implicaţi într-o reţea de trafic de ţigări din Republica Moldova. Poliţiştii de frontieră sunt suspectaţi că ar fi permis trecerea la graniţă a membrilor grupării dar şi că ar fi adus personal ţigări din Republica Moldova.

Vor fi audiate peste 35 de persoane dintre care opt sunt poliţişti de frontieră. Se pare că cinci dintre ei sunt suspecţi în cauză iar alţi trei poliţişti vor da declaraţii în calitate de martori.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*