Ultimele Știri

Procurorii cer închisoare pe viață pentru turcul care a lovit și omorât un polițist, în trafic. Cine este omul de afaceri

Poliţistul din Bucureşti, rănit în misiune de un om de afaceri turc la începutul lunii, a încetat din viaţă.

accident turc politist

Procurorii au anunțat că vor cere condamnarea la închisoare pe viață pentru șoferul turc care a provocat accidentul în urma căruia polițistul și-a pierdut viața. Ei îl acuză pe Ataș de omor deosebit de grav.

Poliția Română a dat publicității un comunicat prin care anunță moartea polițistului Gheorghe Ionescu.

„Cu profundă tristeţe anunţăm plecarea timpurie dintre noi a colegului şi prietenului nostru, agent șef principal de poliţie GHEORGHE IONESCU, din cadrul Brigăzii Rutiere Bucureşti. 

Un profesionist de excepţie, un om de o mare nobleţe sufletească, devotat profesiei de poliţist, dăruit pe deplin familiei şi ţelurilor pe care le-a avut în viaţă, ne-a părăsit pentru totdeauna, lăsând în inimile şi sufletele noastre un gol imens, sentimente de tristeţe şi regrete eterne. 

Dumnezeu să te odihnească în pace,“DULĂULE”!”, se arată în comunicat.

Polițistul Gheorghe Ionescu, care a fost accidentat grav de un om de afaceri turc pe 2 august, a murit, a declarat vineri, Bogdan Oprița, purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic de Urgență Floreasca. „Decesul a fost înregistrat la ora 7,00 dimineața. Până nu o să discutăm cu familia, mai multe nu vă putem spune”, a precizat Oprița.

Polițistul, care se afla în comă de aproape trei săptămâni, a făcut stop cardiorespirator. 

La începutul lunii august, omul de afaceri turc Abdullah Atas nu a respectat semnalele regulamentare de oprire ale polițistului și l-a acroșat cu mașina, după care l-a purtat pe capotă 400 de metri. Agentul a căzut apoi pe partea carosabilă.

Șoferul, care consumase alcool, și-a continuat deplasarea aproximativ trei km, până în comuna Pipera, unde a lovit un gard.

Cine este omul de afaceri care a accident grav un polițist de la Rutieră, care ulterior a murit

Abdulah Ataş deține de ani de zile unul din cele mai cunoscute lanțuri de magazine care vând corpuri de iluminat în Capitală. A pornit primele afaceri în România în urmă cu 21 de ani. Afacerea a crescut rapid, iar firma a semnat contracte din ce în ce mai importante. Printre clienţii săi se numărau hoteluri de lux, clinici private, spaţii comerciale, dar şi alte firme de design interior.

În 2012, însă, Ataş Lighting, compania afaceristului turc, a început să aibă probleme. Firma a intrat în faliment, dar Abdulah Ataş a înregistrat o altă firmă la Registrul Comerţului şi a continuat afacerea. În această nouă companie, el este asociat cu alţi trei cetățeni turci: Ahmet Ataş, Mehmet Ataş şi Cafer Ataş.

Schimbarea denumirii nu a îndreptat prea mult lucrurile. Magazinul din Otopeni, unul dintre cele trei din Capitală, a fost primul pe care au pus lacătul. Clădirea e folosită momentan ca depozit, iar produsele au fost ambalate şi puse în cutii. Proprietarii vor să scape de imobil, aşa că l-au pus la vânzare.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*