Ultimele Știri

Procurorii au descoperit cine le-a pozat pe Alina Bica și Elena Udrea

udrea bica

Procurorii DNA Ploiești au descoperit cine s-ar afla în spatele fotografiilor cu Alina Bica, Elena Udrea și Ana Maria Topoliceanu la Paris. În urma anchetei în dosarul Apa Nova, procurorii au descoperit că șefii companiei l-au angajat pe Teodor Sterian să fileze angajaţi ai Primăriei Capitalei şi consilieri bucureşteni.

Potrivit procurorilor acesta ar fi autorul unor interceptări ilegale, dar și omul care le-a fotografiat pe cele trei doamne la Paris. Mai mult, acesta ar fi călătorit împreună cu cele trei în avionul pe ruta Bucureşti-Paris. La această oră au loc opt percheziții, în această cauză. 

Cine s-ar afla în spatele pozelor cu Elena Udrea la Paris? Oare cine avea interesul să prezinte aceste poze cu Elena Udrea chiar în timpul campaniei electorale?

Răspunsul la aceste întrebări ar putea veni în cursul zilei de la procurorii anticorupție de la DNA Ploiești. Teodor Sterian s-ar putea alege cu un nou dosar penal, dacă se dovedește a fi autorul acestor poze. 

Comentarii prin Facebook

1 Comentariu on Procurorii au descoperit cine le-a pozat pe Alina Bica și Elena Udrea

  1. Scursurile astea au atata influenta incat , din toata povestea asta , a iesit in evidenta doar fotografu, care oricum a facut niste poze pe un domeniu public , cu niste cacacioase , mare cacat , cine scrie frate articole in halul asta? Asa ti-au spus aia la munca sa scrii sau te-ai gandit tu asa ?

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*