Ultimele Știri

Procesul celor 7 violatori s-a încheiat. Procurorii au cerut sentința maximă

violatori-vaslui

Magistraţii de la Judecătoria Vaslui au declarat încheiată cercetarea judecătorească în cazul celor şapte violatori.

Pronunţarea sentinţei a fost stabilită pentru luni, 17 august. La aflarea veştii, părinţii violatorilor au devenit extrem de agresivi. Au sărit la jurnaliştii aflaţi la Judecătoria Vaslui, au lovit cameramanii şi i-au îmbrâncit. A fost nevoie de intervenţia jandarmilor pentru calmarea spiritelor.

Procurorii au cerut pedeapsa maximă pentru cei şapte violatori din Văleni: Burada Silviu (21 ani), Avadanei Silviu (22 ani), Bolboceanu Petrică (23 ani), Burlacu Paul Andrei (28 ani), Surleac Ioan (20 ani), Rotaru Alin Dumitru (18 ani) şi Boicu Ionuţ Bogdan (21 ani). 


Pe 10 noiembrie 2014, în jurul orei 19,00, eleva s-a întâlnit în municipiul Vaslui cu doi tineri, care s-au oferit să o conducă acasă cu mașina. Cei doi tineri au mers cu autoturismul pe un câmp din apropierea localității Văleni, unde și-au mai chemat alți patru prieteni care au întreținut raporturi sexuale cu eleva împotriva voinței acesteia. Ulterior, tinerii s-au deplasat pe un alt câmp din apropierea localității Moara Domnească, unde a mai fost chemat un tânăr care a forțat victima să întrețină raporturi sexuale până când aceasta și-a pierdut starea de conștiență.

Cei șapte tineri din Văleni acuzați de viol au fost întâmpinați vineri dimineață cu huiduieli și fluierături de peste 600 de vasluieni veniți în fața Judecătoriei Vaslui, unde se desfășoară un nou termen al procesului.

“Pușcăria!”, “Castrarea!”, au strigat oamenii.

Mai mulți localnici din Văleni care au venit la Vaslui pentru a-i susține moral pe cei șapte tineri au fost huiduiți și, ulterior, alungați din piațeta centrală a orașului.

“Nu vă e rușine? Ne-ați făcut județul de râs!”, “Ați venit să faceți ordine și la noi în oraș?”, “Nu vă e rușine, nu aveți mame, surori? Dacă ar păți și ele ce a pățit fata, tot i-ați susține? Fugiți la casele voastre!”, au strigat mai mulți vasluieni către grupul de localnici din Văleni. Aceștia din urmă au fost conduși de forțele de ordine în afara pieței.

Mai multe efective de jandarmi și polițiști sunt prezente la fața locului pentru a asigura ordinea.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*