Ultimele Știri

‘Prinţul’ Paul, plasat în arest la domicilu

Autointitulatul prinţ Paul a fost plasat în arest la domiciliu. Instanţa a respins cererea DNA de arestare preventivă în dosarul de retrocedări cu prejudiciu de peste 135 de milioane de euro.

Printul Paul a fost retinut, vineri seara, de catre procurorii DNA Brasov, in dosarul retrocedarilor ilegale de terenuri din Ilfov, in care au fost arestati la domiciliu omul de afaceri Remus Truica si avocatul Robert Rosu, iar alte trei persoane au fost puse sub control judiciar. Printul Paul este acuzat de cumparare de influenta, spalarea banilor si complicitate la abuz in serviciu.

Printul Paul, retinut in dosarul retrocedarilor ilegale de terenuri din Ilfov, a fost adus, sambata dimineata, la Curtea de Apel Brasov, unde insa judecarea propunerii de arestare preventiva a acestuia a fost amanata cu o ora si jumatate, dupa ce el a cerut sa fie aparat de alt avocat.

Printul Paul a fost adus, sambata, in jurul orei 10.00, cu o duba a Politiei, la Curtea de Apel Brasov, unde urmeaza sa se judece propunerea procurorilor DNA de arestare preventiva a acestuia, in dosarul retrocedarii ilegale a Fermei Baneasa, din judetul Ilfov.

El a coborat din duba Politiei fara sa aiba catuse la maini, iar la intrarea in sediul instantei a declarat ca nu a facut nimic.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*