Ultimele Știri

Primul refugiat arestat în cazul violenţelor de la Koln

Autoritățile germane au făcut prima arestare în cazul agresiunilor sexuale de la Koln, comise în noaptea de Revelion.

Un solicitant de azil în vârstă de 26 de ani, cu cetăţenie algeriană, a devenit luni prima persoană arestată pentru agresiune sexuală în cazul violenţelor comise la Koln în noaptea de Anul Nou, scandal care a determinat Germania să pună sub semnul întrebării politica sa extrem de permisivă faţă de migranţi, relatează DPA şi AFP, citate de Agerpres.

Citește și: Nemții încep să se răzbune! Imigranți ATACAȚI la Koln

Bărbatul, care este acuzat şi de furt, se presupune că făcea partea dintr-un grup de nord-africani care au încercuit, au agresat sexual şi au tâlhărit femei în noaptea de 31 decembrie 2015 în apropiere de gara centrală din Koln (vestul Germaniei).

Suspectul a fost arestat împreună cu un alt solicitant de azil de naţionalitate algeriană, în vârstă de 22 de ani, care este acuzat de furt în noaptea în cauză. Cei doi erau rezidenţi ai unui centru de refugiaţi din Kerpen, oraş situat la vest de Koln.

Sute de femei, agresate sexual în noaptea de Revelion

Sute de femei au reclamat la poliţie faptul că au fost agresate sexual şi tâlhărite în noaptea de Anul Nou în apropierea principalei gări din Koln, de către bărbaţi, în mare majoritate de origine nord-africană.

În urma acestui scandal, poliţia din Koln anchetează în prezent 21 de persoane, printre care opt sunt arestate. Majoritatea sunt bărbaţi acuzaţi că au furat bunuri precum telefoane mobile.

Citește și: Protest inedit după agresiunile sexuale de la Koln! A ieșit goală în frig

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*