Ultimele Știri

Primul pas greşit pentru Dinamo în acest campionat

Dinamo Bucureşti a remizat astăzi împotriva celor de ASA Tîrgu Mureş, după o primă repriză mai slabă

Dinamo Bucureşti a remizat astăzi împotriva celor de ASA Tîrgu Mureş, după o primă repriză mai slabă.

Tîrg-mureşenii au dominat autoritar prima parte a meciului, iar în minutul zece au reuşit să marcheze printr-o lovitură liberă executată puternic pe jos de fostul CFR-ist, Gabi Mureşan, de la aproximativ 35 de metri.

În minutul 30, jucătorul lui Dinamo, Adrian Popa, a comis un henţ în suprafaţa de pedeapsă, iar fostul dinamovist, N’Doye, a ratat penalty-ul care a produs un şoc pentru echipa din Târgu Mureş. În acel moment echipa bucureşteană a reintrat un joc, reuşind să egaleze în minutul 45 printr-un autogol al lui Ionuţ Balaur, după o centrare a lui Steliano Filip.

Repriza a doua a fost dominată clar de Dinamo, însă aceasta nu a reuşit să marcheze niciun gol în poarta lui ASA, care nu a mai arătat aceeaşi formă ca în prima parte a meciului, echipa jucând în 10 oameni din minutul 64, când N’Doye a văzut al doilea avertisment în doar 4 minute, după un fault inutil asupra lui Bărboianu.

Dinamo Bucureşti: Samoilă – Fai, Durimel, Ad. Popa II, St. Filip – Boubacar, Elton, Bărboianu – C. Matei, Bilinski, V. Lazăr. Antrenor: Flavius Stoican

ASA Tîrgu Mureş: Stăncioiu – Velayos, Balaur, Bejan, Sepsi – G. Mureșan, N’Doye – Bumba, Zicu, Hora – D. Goga. Antrenor: Adrian Falub

oficiala

dinamo_asa

dinamo1

dinamo2

dinamo11

dinamo6

dinamo3

dinamo5

 

dinamo

dinamo10

dinamo9

asa

dinamo7

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*