Ultimele Știri

Primii imigranți ilegali au intrat în România

imigranti

Primii imigranți ilegali au intrat în România în această seară după ce Ungaria a ridicat un zid de sârmă ghimpată la frontiera cu Serbia. Mii de imigranți au rămas astfel blocați pe teritoriul Serbiei.

În zona verde de la frontiera sârbo-maghiară au rămas blocați circa 800 de imigranți care nu au mai apucat să intre în Ungaria până la închiderea granițelor în cursul zilei de luni. Doi imigranți afgani au fost prinși de polițiștii de frontieră români în zona punctului de trecere a frontierei Beba Veche. La aflarea veștii că au ajuns în România cei doi imigranți au început să plângă.

„În 15 septembrie, la ora 16.45, politiștii de frontieră din cadrul sectorului de Poliție de Frontieră Sânnicolau Mare au observat, în timp ce intenționau să intre ilegal în România, două persoane. S-a procedat la reținerea acestora, iar în cadrul primelor cercetări s-a stabilit că sunt cetățeni afgani. În cadrul primelor declarații, cei doi au precizat că s-au rătăcit pe teritoriul Serbiei și că nu voiau să ajungă în România, fapt pentru care în acest moment sunt în procedura de readmisie”, a declarat pentru opiniatimisoarei.ro Mihaela Les, purtător de cuvânt Inspectoratul Poliției de Frontieră Timiș. 

Comentarii prin Facebook

1 Comentariu on Primii imigranți ilegali au intrat în România

  1. Scoateti-i din tara !!!!!

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*