Ultimele Știri

Primele IMAGINI cu ucigaşul asistentei din Suedia, care lucra la un centru pentru refugiați

Refugiatul somalez de 15 ani, acuzat că a înjunghiat mortal o angajată a unui centru destinat imigranţilor din Suedia, a apărut în faţa judecătorilor, iar imaginile surprinse în sala de judecată arată o persoană ce pare a fi mult mai în vârstă, informează Daily Mail.

„Adolescentul”, în vârstă de 15 ani (conform declaraţiilor acestuia), măsoară peste 1,82 metri şi are o constituţie atletică, după cum arată o serie de fotografii publicate pe Daily Mail. Tânărul Youssaf Khaliif Nuur, de origine din Somalia, este acuzat că a omorât-o pe Alexandra Mezher, 22 ani, asistent social în cadrul centrului pentru copii refugiaţi din Suedia.

CITEȘTE ȘI: O adolescentă a folosit spray cu piper pentru a se apăra de un bărbat care a agresat-o. Ce riscă acum

Aceasta a fost înjunghiată în timp ce încerca să întrerupă o luptă şi se pare că avea grijă de 10 copii refugiaţi neacompaniaţi.

asistenta suedia omorata

Autorităţile din Suedia recunosc faptul că nu au dovezi clare cu privire la identitatea lui Somalian Khaliif Nuur şi nici nu cunosc cu exactitate vârsta acestuia.

Din fotografiile publicate în presa străină Khaliif Nuur pare a avea mai mult de 15 ani, astfel că nu ar fi prima dactă când refugiaţii veniţi în Europa declară o vârstă mai mică decât cea reală pentru a ajunge în centre destinate minorilor.

imigrant ucigas suedia 1

„Suspectul a declarat că are 15 ani, aşa că este judecat conform vârstei, însă verificăm toate informaţiile declarate de acesta, inclusiv data naşterii şi numele”, a declarat procurorul Linda Viking.

Cu toate acestea, o sursă apropiată cazului a declarat pentru Daily Mail că Youssaf Khaliif Nuur are mai mult de 15 ani. „Se poate observa asta după mustaţa şi barba sa. Chiar dacă se bărbiereşte, poţi observa că are păr facial. Are între 16 şi 20 de ani, cred. este din Somalia şi a plecat din Africa în urmă cu aproape un an”, a declarat aceasta.

imigrant ucigas suedia 2

Procesul în cazul uciderii tinerei de 22 de ani continuă cu uşile închise în Suedia, iar presupusul ucigaş rămâne în custodie până pe 11 februarie.

Comentarii prin Facebook

1 Comentariu on Primele IMAGINI cu ucigaşul asistentei din Suedia, care lucra la un centru pentru refugiați

  1. Voi va numiti presa libera si raportati o stire la o saptamana dupa ce s-a intamplat? ati primit unda verde de la Merkel?

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*