Ultimele Știri

Primele imagini cu revoluționarul Samsung Galaxy S7

Samsung-Galaxy-S7

După lansarea Galaxy S6 și Galaxy S6 Edge au început să apară primele informații despre viitorul Galaxy S7, un telefon care va revoluționa tehnologia în domeniu.

Samsung a lansat de curând vârfurile sale de lance, Galaxy S6 și Galaxy S6 Edge care vor fi disponibile pentru utilizatori abia în luna aprilie. Cu toate că nu a trecut nici o lună de când Samsung a lansat S6 și S6 Edge că deja au început să apară informații cu privire la noul concept Galaxy S7.

Samsung-Galaxy-S7-vision-c

În afară de imaginile create de un utilizator și pe care le puteți vedea mai jos, utilizatorul ne dezvăluie și specificațiile pe care crede ca le va avea viitorul Galaxy S7. Acesta specifică faptul ca Galaxy S7 va avea un ecran 4K care nu va avea ramă laterală.

Dacă vedem în continuare următoarele specificații, acestea par pur și simplu de domeniu SF–ului. Conform acestuia Samsung Galaxy S7 ar urma să aibe 6 GB memorie RAM și un super procesor octa-core cu o frecvență de 3 GHz.

Galaxy S7 va putea scana ochiul utilizatorului.

Se pare că Samsung ar dorii ca Galaxy S7 să fie primul telefon care poate să scaneze irisul. Conform Android Authority cei de la Samsung au început deja să lucreze împreună cu cei de la Institutul de Cercetare de la Sanford pentru a dezvolta și a face ca această tehnologie să fie accesibilă în viitor pentru următoarele telefoane.

Această tehnologie va purta numele de Iris on the Move și primul device care se va bucura de această nouă tehnologie va fi Galaxy Tab Pro 8.4 care va fi lansată la ISC West 2015.

Cercetătorii de la Institutul de Cercetare Stanford au declarat ca acest nou device ce va avea încorporată noua tehnologie Iris on the Move “va oferi o soluție rapidă, ușor de folosit și exactă pentru identificarea biometrică a utilizatorilor. Va fi de 1000 de ori mai exactă decât scanerul de amprentă”.

Samsung-Galaxy-S7-vision-b

Rămâne de văzut dacă acest experiment va fi unul reușit. Cei de la Samsung dau de înțeles că dacă experimentul va trece cu bine de teste o să-l implementeze la toate celelalte smartphone-uri.

Dacă vorbim despre hardware-ul și specificațiile Galaxy S7 atunci fără îndoială, ar fi realizarea cea mai avansată hardware de generație. Conform zvonurilor, la lansarea Samsung S7, tendința pieței ar fi atingerea limitei de la specificațiile hardware. În 2014, 3GB memorie RAM au devenit ceva normal pentru smartphone-uri și pentru anul 2015 în mod similar, 4GB memorie RAM ar fi comune.

Pe de altă parte, așa cum am discutat, trebuie să existe ceva unic în configurație de afișare a Samsung Galaxy S7 și da Samsung ar urma să răspundă așteptărilor oamenilor. Vă puteți aștepta la afișare 4K sau afișaj flexibil de lângă Galaxy S seria smartphone.

Samsung-Galaxy-S7-flexible-display-1024x576

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*