Ultimele Știri

Primarul Ploieștiului a primit un madat de arestare pentru 30 de zile

badescu iulian

Iulian Bădescu, edilul municipiului Ploiești, a primit un mandat de arestare pentru 30 de zile în dosarul premierii clubului de fotbal Petrolul.

Primarul Ploieștiului a fost denunțat de Daniel Capră la DNA, după ce acesta din urmă a fost arestat de procurorii DIICOT pentru evaziune fiscală și spălare de bani. Iulian Bădescu a primit o mită în două tranșe în valoare de 300.000 de euro. Suma pretinsă de edil reprezenta 10% din valoare totală a donației ilegale către Asociația Lupii Galbeni 2012, ong controlat de frații Daniel și Nicolae Capră, ambii acționari majoritari ai clubului Petrolul Ploiești.

După aflarea deciziei judecătorilor, Bădescu a declarat că ”este incredibil ceea ce se întâmplă”, că procurorii nu au nicio altă probă în afara unei declarații a finanțatorului Petrolului, Daniel Capră, catalogând justiția drept una ”sovietică”.

”Nu există nicio altă probă. Este o justiție sovietică. Nu înțeleg de ce în România se întâmplă aceste lucruri”, a spus Bădescu.

”Este incredibil. Nu-mi explic cum se întâmplă așa ceva, probabil că domnii procurori pun presiune și se așteaptă de la mine să spun ceva despre cineva. Nu vor primi așa ceva”, a adăugat Bădescu.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*