Ultimele Știri

Primarul interimar al Capitalei, Stefanel Dan Marin, DEMIS | Nu se cunoaște cine va fi înlocuitorul acestuia

Sursă foto: PMB

PNL Bucureşti a decis să demareze procesul de demitere a primarului general interimar Ştefănel Dan Marin, iar consilierii generali ai PNL vor iniţia în cadrul şedinţei de marţi a CGMB un proiect de hotărâre privind schimbarea primarului interimar, a anunţat vicepreşedintele PNL Bucureşti, Marius Vintilă, asta dupa ce liberalii l-au susținut să obțină această funcție.

primarul interimar demis

Decizie a Consiliului General al Mun. București | Sursa foto: stiripesurse.ro

Primarul interimar, Ștefănel Dan Marin a fost demis. 37 de consilieri au votat pentru, 5 împotrivă și 3 s-au abținut.

„Primarul UNPR trebuie să plece imediat pentru că nu este capabil să administreze problemele grave ale Bucureştiului. Orice zi pe care o mai petrece în fruntea oraşului înseamnă o întârziere în soluţionarea problemelor existente”, a declarat marţi Marius Vintilă într-o conferinţă organizată la sediul PNL Bucureşti.

El a susţinut că Ştefănel Dan Marin a refuzat să aplice măsurile pe care şi le-a asumat prin Acordul pentru Bucureşteni şi refuză să ia măsuri concrete şi urgente ce se impun pentru rezolvarea problemelor Bucureştiului.

Printre problemele enumerate de liderul PNL Bucureşti se numără întârzierea nejustificată a adoptării bugetului RADET fapt ce creşte riscul ca în această iarnă regia să nu poată asigura furnizarea apei calde şi căldurii bucureştenilor.

O altă problemă semnalată de PNL Bucureşti este cea privind refuzarea de către Ştefănel Dan Marin a publicării contractelor de achiziţii publice precum şi nepunerea în aplicare a punctului din Acordul pentru Bucureşteni privind auditul la nivelul primăriei.

„Ştefănel Dan Marin nu a propus şi nu a luat nicio măsură concretă privind RATB. El refuză în continuare să reglementeze regimul gratuităţilor transportului public. Din acest motiv, RATB înregistrează zilnic penalităţi de 1,2 milioane de lei către ANAF deoarece municipalitatea nu plăteşte către regie contravaloarea gratuităţilor oferite diverselor categorii de beneficiari în baza unui contract”, a mai arătat vicepreşedintele PNL, informează stiripesurse.ro.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*