Ultimele Știri

Primarul comunei Bradu, oprit în trafic și dus la audieri

primar Bradu, ridicat și dus la audieri

Mai multe firme abonate la contractele din bani publici în cârdășie cu edili locali sunt vizate de anchetatori. În cauză polițiștii au luat în calcul un prejudiciu de 30 de milioane de euro.

Primarul comunei Bradu este cunoscut pentru relațiile sale cu lumea interlopă de etnie romă, având diverse legături de cumetrie cu lideri ai acestei comunități cum ar fi Dan Stănescu.

În judeţul Argeş au fost vizate, conform anchetatorilor, societăţi comerciale precum UTI ( care are un parteneriat cu Primăria Piteşti pentru implementarea unui sistem de supraveghere video în zona Podul Viilor – Ştrand), Metabet (controlată de omul de afaceri Constantin Pănescu), firme deţinute de Florin Frătică, primarul comunei Bradu, şi SC Erbaşu, din Curtea de Argeş.

Alte societăţi vizate ar fi Strabag, Romsys şi Total Network Solution. În ceea ce-l priveşte pe primarul din comuna Bradu, acesta a fost oprit în trafic de către oamenii legii şi a fost dus cu mascaţii la audieri. Oamenii legii au ridicat mai multe documente şi calculatoare de la cei vizaţi. Se pare că și oamenii de afaceri, Grigore Dobre, patronul de la Zeus, dar și Constantin Pănescu de la Metabet și Alcadibo.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*