Ultimele Știri

Primarul Capitalei, un ”băiat deștept”! Contracte cu statul și nevastă cu venituri de 15.000 de euro pe lună

sava razvan

Răzvan Sava, noul primar general interimar al Capitalei, membru PNL, votat și de consilierii PSD, este un băiat norocos și deștept. Norocos, pentru că are o soție extraordinară, numită comisar CNVM la propunerea Partidului Conservator, cu un venit anual de aproximativ 150.000 de euro (v. imag. nr. 3 – declarația de avere), scrie Narcisa Iorga (membru al CNA) pe pagina sa de Facebook 

„E și deștept, pentru că, în 2012, imediat după instalarea la putere a guvernului Ponta, a câștigat 5 contracte cu statul, unele chiar după sistemul ziua și contractul. Ultimul, a cărui valoare depășește jumătate de milion de euro, a fost semnat exact, dar exact în ziua în care Răzvan Sava își depunea la Primăria Capitalei prima declarație de avere și de interese: 19 iulie 2012 (v.imag. nr.1 pentru data contractului și imag. nr. 2 pentru data depunerii primei declarații de avere și de interese, în care apar și contractele din ultimele două luni precedente începerii mandatului de consilier general al Capitalei). 

Sava

Contractul viza nu cine știe ce lucrări în Beverly Hills, ci pentru alimentarea cu apă a satului Măriuța (Belciugatele – Călărași). Curtea de Conturi notează într-un raport că primăria a plătit firmei lui Sava pentru lucrări neexecutate, iar presa locală scrie că prin conductele din sat nu curge nici strop de apă.”, notează aceasta despre afacerile primarului interimar al Capitalei și ale soției sale.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*