Ultimele Știri

Primăria Botoşani oferă câte un copac fiecărei persoane la naştere, la împlinirea vârstei de 18 ani şi la căsătorie

copac

Primăria Botoşani va oferi la naştere, la împlinirea vârstei de 18 ani, dar şi la căsătorie, fiecărui cetăţean al municipiului, câte un puiet de arbore, a anunţat, astăzi, într-o conferinţă de presă, primarul Ovidiu Portariuc.

Potrivit acestuia, municipalitatea va elibera un ‘certificat de început de drum’ pentru fiecare persoană care se naşte, împlineşte 18 ani şi care se căsătoreşte. În baza acestui certificat, beneficiarul va putea obţine de la Direcţia Silvică Botoşani un ‘copac mic’ pe care, ulterior, să îl planteze acolo unde va considera necesar.

‘Pe baza acestui certificat, vor putea ridica de la Direcţia Silvică un copac pe care îl vor planta unde vor dori sau pe un teren pe care municipalitatea îl poate pune la dispoziţie, dacă se vor interesa la municipalitate de acest lucru. Sperăm să devină o tradiţie’, a afirmat Portariuc.

Primarul de Botoşani susţine că, prin acest proiect, Botoşaniul vrea să devină ‘cel mai verde oraş’, având cea mai mare suprafaţă de spaţii verzi şi cel mai mare număr de copaci în raport cu numărul de locuitori.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*