Ultimele Știri

Primar de comună, acuzat că ar fi bătut și călcat cu mașina un localnic. Ce alcoolemie avea victima

Acuzații grave planează asupra unui primar dintr-o comună din Iași. Un localnic susține că edilul l-ar fi călcat cu mașina, apoi l-ar fi lovit în repetate rânduri cu pumnii.

Scenele s-ar fi petrecut chiar înainte de Anul Nou. Acum, de pe patul de spital, bărbatul cere să i se facă dreptate. Pe de altă parte, cel acuzat spune că totul este o înscenare.

Bărbatul din comuna Oțeleni, județul Iași, aflat acum pe un pat de spital, îi aduce acuzații grave primarului. Susține că rănile i-au fost provocate de edil.

Romel Tiba, victima: „A venit în primul impact înspre mașină după care m-a acroșat înapoi. De aici de-abia m-am ridicat și am vrut să-i cer socoteală și a urmat ce a urmat. M-a lovit. Și când m-am uitat în stânga atunci am mai primit încă o lovitură puternică din partea domnului primar. După care a sărit pe piciorul meu rupt.”

Martor: „Eu când ieșeam dintr-o curbă am văzut două persoane cum se îmbrânceau. Unul din ei i-a dat un pumn la unu și a căzut jos.”

Rănitul crede că ținta ar fi fost amicul său, un consilier local, care a reușit să fugă.

Victima, cu o alcoolemie de 0,55, a ajuns în grija medicilor.

Dr. Diana Cimpoesu, purtător de cuvânt Spitalul Sfântul Spiridon Iași: „Diagnosticul a fost de fractură bimaleolară la nivelul membrului inferior și s-a decis internarea în clinica de ortopedie și traumatologie.”

Polițiștii veniți la fața locului l-au supus și pe edil probei cu etilotestul, iar rezultatul a fost zero. El neagă toate acuzațiile care i se aduc.

Ciprian Aiojoaiei, primar Oțeleni: „Din inerția lui de bețivan când a dat să mă lovească s-a învârtit și a căzut cu piciorul sub el și cu fața de asfalt.”

Reporter: „Bun, deci nu l-ați călcat dumneavoastră cu mașina?”

Ciprian Aiojoaiei, primar Oțeleni: „Nu, domne, eu nici n-am pornit mașina de la fața locului. Eu am intrat în curte și n-am vrut deloc să mă ating de el.”

Bărbatul rănit spune că își va căuta dreptatea în instanță. La rândul său, primarul va depune la Parchet probe pentru a-și dovedi nevinovăția.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*