Ultimele Știri

Prima victimă în urma aprobării legii traseismului politic

Primarul din Rădăuţi, Aurel Olărean (PDL), devine astfel prima victimă în urma aprobării legii traseismului politic, acesta a fost reţinut, fiind acuzat că ar fi şantajat un consilier local să voteze un proiect privind majorarea onorariului unui avocat, stabilit iniţial la 65.000 de euro, şi să se înscrie în partidul din care edilul face parte, în baza OUG 55/2014.

Aurel Olăren, a fost ridicat joi de procurori şi dus la audieri la DNA central, apoi reţinut în dosarul în care sunt cercetaţi judecătorii Bogdan Bărbuţă şi Daniela Prandea, de la Judecătoria Rădăuţi, procurorul Dumitru Dîmbu şi omul de afaceri Constantin Babiuc, pentru decizii nelegale în instanţă, în cauze privind proprietatea unor imobile.

281

Direcţia Naţională Anticorupţie a anunţat, vineri, într-un comunicat de presă, că în acest dosar a fost extinsă urmărirea penală şi a fost reţinut Aurel Olărean, primarul municipiului Rădăuţi, pentru abuz în serviciu dacă funcţionarul a obţinut pentru sine ori pentru altul un folos necuvenit, şantaj şi complicitate la şantaj.

Olărean a fost reţinut, pentru 24 de ore, joi, la ora 22.40, iar vineri procurorii vor cere Curţii de Apel Bucureşti arestarea lui preventivă pentru 30 de zile. 

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*