Ultimele Știri

Prima veste bună pentru Maria Şarapova după scandalul de dopaj

sarapova

După ce Porsche şi Nike au suspendat contractele pe care le aveau cu Maria Şarapova în urma scandalului de dopaj, tenismena sportivă primeşte prima veste bună.

Compania de echipament sportiv Head a decis să continue să o sponsorizeze pe Şarapova.

„Suntem mândri să o susţinem pe Maria, acum şi în viitor, aşa că ne propunem să prelungim contractul cu sportiva noastră. Aşteptăm cu nerăbdare să lucrăm cu ea! Ştim că Şarapova a fost un model de corectitudine în ultimul deceniu, inspirând milioane de fani să iubească tenisul. Onestitatea şi curajul de a-şi asuma greşeala au fost admirabile. În lipsa oricăror dovezi cu privirea la intenţia Mariei de a-şi creea un avantaj nedrept prin utilizarea Meldoniumului, considerăm că incidentul reprezintă o greşeală. Ne aşteptăm să lucrăm cât mai mulţi ani de acum înainte împreună cu Maria Şarapova”, şi-a motivat Head decizia.

Maria Şarapova a anunţat, luni seară, într-o conferinţă de presă la Los Angeles, că a fost depistată pozitiv în cadrul unui test antidoping care a avut loc în timpul turneului de Mare Şlem al Australiei din 2016.

În urma anunţului jucătoarei de tenis din Rusia, Porsche şi Nike au decis să suspende contractele de sponsorizare pe care le aveau cu Şarapova.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*