Prima sticlă ”deșteaptă” de vin. Păstrează băutura fresh și este conectată la wifi

Kuvée este prima sticlă „deşteaptă” de vin, un gadget care păstrează băutura fresh chiar şi mai mult de 30 de zile, potrivit Gustarte.ro.

Această oferă o gamă largp de vinuri, precum Bonny Doon, Schug, B.R. Cohn şi Pine Ridge. Băutura este îmbuteliată într-o sticlă metalică de dimensiune standard 75cl, care costă între 15 şi 50 de dolari.

Printr-un touchsreen interactiv, Kuvée permite comandarea vinului, recomandări personalizate, inclusiv de mâncare potrivită cu băutura pe care o alegi.

Tot ce trebuie făcut pentru răcirea vinului este introducerealui în Kuvée, acesta beneficiind de un sistem care previne pătrunderea oxigenului, păstrand vinul fresh şi 30 de zile de la deschidere.

Randall Grahm, fondator al Bonny Doon Vineyards, crede că acest sistem nou creat depăşeşte toate graniţele. „Este o abordare originală de îmbuteliere şi marketing şi suntem încântaţi să fim printre primii care să obţină avantaje împreună cu el”.

Kuvée va fi scos la vânzare în octombrie, în California şi Massachusetts. Precomenzile se fac online pe siteul Kuvée, pentru 179 de dolari, însă pentru o perioadă limitată.
loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *