Ultimele Știri

Prima moțiune împotriva guvernului Cioloș. Anunțul făcut de UNPR

ciolos

Senatorul UNPR, Sebastian Grapă, a anunţat că la începutul sesiunii parlamentare va depune o moţiune simplă cu privire la ministrul Tineretului şi Sportului, Elisabeta Lipă.

„Prima moţiune împotriva Guvernului Cioloş, de altfel împotriva unui ministru al Guvernului Cioloş, o vom depune la începutul sesiunii parlamentare. Este vorba despre o moţiune simplă care o vizează pe doamna Elisabeta Lipă, ministrul Tineretului şi Sportului. Noi am spus în momentul în care am votat Guvernul că acesta va rămâne în funcţie atâta timp cît deciziile pe care le ia sunt în favoarea poporului român. Faptul că doamna Lipă a interzis la competiţiile naţionale intonarea imnului de stat al României este din punctul meu de vedere o gravă încălcare a Constituţiei”, a afirmat senatorul UNPR, citat de puterea.ro

Citește și: Cioloș trimite Corpul de Control în penitenciare după apariția scriitorilor

El a ţinut să precizeze că nu-i contestă Elisabetei Lipă meritele de sportiv, dar îi contestă cu certitudine capacitatea de a gestiona problemele ministerului pe care-l conduce.

„În situaţia în care, până la începutul sesiunii parlamentare, domnul prim-ministru Cioloş nu o demite pe această doamnă, am înţeles că urmează o remaniere guvernamentală, vă spun că eu împreună cu colegii mei de la UNPR vom depune o moţiune simplă prin care îi solicităm primului-ministru să o retragă din această funcţie şi să numească pe altcineva”, a mai afirmat Sebastian Grapă.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*