Ultimele Știri

Prima doamnă a Chinei şi galantul Vladimir Putin

Practicant de judo, burlac la bustul gol, proaspăt divorţat, cunoscut şi sub numele de Vladimir Putin, a încercat să o impresioneze pe prima doamnă a Chinei. Prezent la summit-ul de cooperare economică Asia Pacific (APEC), de la Beijing, preşedintele Rusiei a făcut un gest cavaleresc. Preşedintele recent divorţat i-a oferit soţiei, preşedintelui chinez Xi Jinping, pătura sa. 

vladimir

Preşedintele chinez a fost distras câteva momente de preşedintele american Barack Obama, moment în care Vladimir Putin a profitat de ocazie şi a avut o scurtă discuţie cu Peng Liyuan, prima doamnă a Chinei. Aceasta şi-a dat seama că nu era un moment tocmai potrivit şi a îndepărtat pătura primită de la Vladimir Putin.

putin11

Postul chinez  CCTV a înregistrat scena şi a postat-o în mediul online. Clipul a făcut valuri pe reţelele de socializare chineze, dar a fost oprit cenzori la fel de repede cum a apărut. Cenzura în mass-media chineză este foarte drastică, în special în ceea ce privește politicienii, şi se aplicîă într-un mod destul de riguros.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*