Ultimele Știri

Prietenia dintre Dragnea și Ponta este de domeniul trecutului. Ce plănuiește fostul premier în viitor și cum va fi afectat PSD-ul

Victor Ponta și Liviu Dragnea nu mai sunt deloc apropiați, așa cum erau pe vremuri, ba mai mult decât atât, aceștia evită să își mai vorbească sau să stea în același loc.

De curând, fostul premier i-a scos la masă pe o parte dintre foștii săi miniștri, însă Liviu Dragnea nu a fost invitat la această întâlnire.

Ponta le-a vorbit foștilor săi colegi de cabinet despre noul său proiect. Fostul premier merge marţi în vizită în colegiul său electoral din Târgu Jiu la o întâlnire cu organizaţia PSD Gorj unde va anunţa intenţia de a candida pentru un nou mandat de deputat.

„Ne-a spus (n.red- Victor Ponta) că nu are niciun alt proiect politic, nici cu ALDE, nici cu alt partid şi că nu este interesat să revină la vârful PSD în următorii ani”, au declarat unii dintre cei participanți la întâlnirea de la restaurant, informează stiripesurse.ro.

„Proiectul la care lucrează acum nu are nicio legătură cu politica, vrea să ţină discursuri prin ţară şi prin străinătate, un fel de activitate nonguvernamentală”, au completat sursele citate. Astfel, se confirmă zvonurile că PSD este scindat: o parte din social-democrați sunt împotriva lui Liviu Dragnea, ei fiind prezenți la întâlnirea cu Ponta.

De altfel, de la întâlnirea de luni cu fostul Guvern, au lipsit câţiva dintre foştii miniştri, apropiaţi lui Liviu Dragnea şi membri ai conducerii centrale a PSD. Printre ei, Sorin Grindeanu, Mihai Tudose, Angel Tîlvăr. Singurul social-democrat din tabăra lui Dragnea invitat, deşi nu a făcut parte din Guvern, este Valeriu Zgonea  care însă a refuzat să meargă.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*