Ultimele Știri

Prietena miliardarului Soroș, numită de Iohannis Consilier de Stat pentru Diaspora

Sandra Pralong a fost numită de către președinte, Consilier de Stat la Departamentul pentru Relația cu Românii din Afara Granițelor al Administrației Prezidențiale. Potrivit unui comunicat transmis de Cotroceni, aceasta își va prelua funcția începând de la 1 septembrie.

Vestea a fost anunțată și pe pagina sa de Facebook, unde i-a rugat pe vizitatori să comenteze doar postările cu declarații oficiale, după prealuarea funcției.

”Dragi prieteni, De mâine preiau noi responsabilități în calitate de Consilier de Stat în Administrația Prezidențială, unde mă voi ocupa de românii din afara granițelor. Sper să ne putem implica împreună în valorizarea întregului potențial pe care îl reprezintă românii de peste hotare pentru țara noastra. Ca sa “încep cu dreptul” cum se spune, sper să comentați doar postările de FB și declarațiile făcute în calitate oficială, după preluarea funcției. Cele bune tuturor și vă mulțumesc ptr sprijin.”

Sandra Pralong s-a născut la București, însă a fost crescută în Elveţia şi în Statele Unite ale Americii, întorcându-se în România abia în anul 1990, atunci când a pus bazele Fundației Soros pentru o Societate Deschisă, pe care a condus-o timp de trei ani de zile.

Conform unei declarații depuse de aceasta în anul 2012, Sandra Pralong deţinea un apartament în New York, altul în Lausanne – Elveţia, un Mercedes A Class şi bijuterii în valoare de 30.000 de dolari. Noua responsabilă cu românii din Diaspora, pe numele său întreg Sandra-Marilyn-Andreea Budiş, a fost consilier la Cotroceni în mandatul lui Emil Constantinescu, și urma să fie contracandidatul preşedintelui PNL, Crin Antonescu, lucru care nu s-a mai întâmplat ținând cont de decizia acestuia de a candida în Teleorman.

În prezent, aceasta predă „Managementul schimbarii”, la Facultatea de Administrarea Afacerilor în Limbi Străine și este consultant la Synergy Communications.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*