Ultimele Știri

Președintele și vicepreședintele ANAF, audiați la DNA

Gelu Stefan Diaconu

Președintele ANAF Gelu Ștefan Diaconu și vicrepeședintele, Mihai Gogancea, au fost audiați, miercuri, de DNA.

Vicepreședintele ANAF Mihai Gogancea-Vătășoiu s-a prezentat miercuri la Direcția Națională Anticorupție, după ce a fost citat de procurori în dosarul în care sunt anchetați deputații Mădălin Voicu și Nicolae Păun.

Mihai Vătăşoiu, unul dintre vicepreşedinţii Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF), fost chemat la audieri, în urmă cu puţin timp, la sediul DNA.

Președintele Agenției Naționale de Administrare Fiscală (ANAF), Gelu Ștefan Diaconu, s-a prezentat miercuri la Direcția Națională Anticorupție, fiind citat de procurori în dosarul în care sunt anchetați deputații Mădălin Voicu și Nicolae Păun.

La ieșirea din sediul DNA, în jurul orei 17:30, Gelu Ștefan Diaconu le-a declarat jurnaliștilor prezenți care îl așteptau că, va face „declarații complete impediat după finalizarea dosarului”.

Întrebat dacă i se pare normal să fie suspectat de asemenea chestiuni, președintele ANAF a precizat: „Este foarte normal. În momentul în care dosarul va fi soluționat, veți avea toate detaliile. Vă asigur însă că nu am nicio legătură cu persoanele incriminate în principal în dosar și chestiunea care e supusă clarificării, și voi oferi toate datele necesare, privește suspendarea prin circulară a deciziilor de impunere privind CAS pentru alocațiile de copii și pentru persoanele care nu realizează venituri sau cu venituri modice. Astea sunt explicațiile pe care le voi da de fiecrae când voi fi solicitat și, din momentul în care dosarul se va clarifica, vă voi da mult mai multe detalii”, a spus el.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*