Ultimele Știri

Preşedintele R. Moldova a fost șantajat: I s-a sugerat că nu se vor întâmpla lucruri bune cu doi dintre fiii săi

turcanu

Fostul purtător de cuvânt al şefului statului, Vlad Țurcanu, a confirmat că președintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti, a fost șantajat în momentul în care urma să desemneze un candidat la funcția de prim-ministru. 

„I s-a propus o candidatură și i s-a adiat, de către cine nu știu, că nu se vor întâmpla lucruri prea bune cu doi dintre fii săi. Cei doi ar fi fost urmăriți. Nu li se dorea binele. Acum ceva timp pe unul din ei l-am văzut”, mai spune Vlad Ţurcanu.

Vlad Țurcanu mai spune că a încercat să-l convingă șeful statului să ofere mai multe detalii, însă Nicolae Timofti a refuzat pe motiv că declarațiile politice trebuie să aibă acoperire. 

„A oferit informaţii despre acest incident atâta cât a crezut el că este necesar. Nu cunosc prea multe. Mai multe detalii a oferit probabil ambasadorilor. Președintele le-a descris și unele detalii”, a punctat acesta. 

Pe 15 decembrie 2015, președintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti, a semnalat că Partidul Democrat face presiuni asupra sa, în scopul de a-i influența decizia de desemnare a unui candidat la funcția de prim-ministru.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*