Președintele PSD Diaspora despre condamnarea sa: „Plâng într-una. Nu pot să cred!”

catalin radulescu

Deputatul PSD Cătălin Rădulescu, condamnat miercuri, 30 martie, de ÎCCJ la un an și șase luni de închisoare cu suspendare pentru corupţie, face scandal în partid, deoarece condamnarea nu îi mai dă dreptul să candideze la un nou mandat.

Rădulescu îl acuză pe Valeriu Zgonea, preşedintele Camerei Deputaţilor, că este vinovat pentru această condamnare şi că acesta este „informatorul DNA”, aşa cum Laura Codruţa Kovesi „conduce ţara la comanda puterilor străine”. Rădulescu spune că de când a aflat de condamnarea sa nu se poate opri din plâns.

„În urmă cu o oră am primit vestea deciziei iccj de condamnare a mea la 1,6 ani cu suspendare în prima instanţă nevinovat. Vreau să va spun tuturor, am fost condamnat pt că vorbeam la tel cu fratele meu şi directorii mei care mă informau de mersul companiei mele.

Singură probă, singura sunt convorbirile telefonice. Plâng într-una. Nu pot să cred. Cei care au furat la Microsoft sute de milioane de euro au fost Condamnaţi la un an fără executare iar mie mi-au dat 1,6 ani cu suspendare pt că vorbeam la tel. Dar de fapt nu de asta m-au condamnat, ci pt că am fost dintre puţinii parlamentari care s-au opus abuzurilor ordinarilor de procurori, care fac dosare la comandă fără probe, numai pe înregistrări telefonice şi pe denunţuri pt presupuse fapte de acum 7,8,10,12 ani.

În ce stat trăim? Nici pe vremea comuniştilor nu erau astfel de abuzuri, un astfel de atac asupra drepturilor fundamentale ale omului. A fost o singură dată pe vremea staliniştilor când cei care erau oponenţii regimului erau luaţi noaptea de acasă. Aici am ajuns? Sunt luaţi oameni cu cătuşe la mâini, sunt ţinuţi oameni în arest preventiv abuziv, fără probe, că să devină denunţători, se fac dosare ţintite pe tot ce înseamnă lideri politici, se doreşte subjugarea întregii ţări altor puteri, vor să distrugă toţi liderii patrioţi.

De 2 ani țip în Parlamentul României pt schimbarea legilor care permit abuzurile procurorilor , care umilesc toată clasa politică mai puţin PNL -iştii care cu toate că au distrus ţara nu li se întâmplă nimic. Cei care mă cunosc ştiu cât sunt de corect, cât fac pt oameni, sunt pe primul loc în Parlamentul României cu 65 Iniţiative legislative, 8 legi şi nici-o absenţa în 3 ani. Mi-am făcut treaba pt oamenii care m-au trimis în fiecare zi. Dar pt că am avut curaj să mă opun abuzurilor procurorilor şi ambasadorilor care cred că ţară noastră e colonia lor şi îşi permit să intervină în treburile interne ale ţării mele pt care eu mi-am riscat viaţa, s-a dat ok -ul să mi se facă dosar şi să fiu condamnat că să mi se închidă gura.

Nu, chiar dacă am plâns ore întregi astăzi, m-au înrăit mai mult. Totul se întâmplă pt că partidul nostru a fost abandonat şi trădat, pt că ZGONEA VALERIU , PRESED Cam Dep şi Presed Exec al Psd -ului meu, a refuzat sistematic să modifice legile care permit procurorilor să facă abuzuri, să facă dosare la comandă fără probe, numai pe suspiciuni, denunţuri şi înregistrări , pt că să fie executaţi de plutonul Dna, al cărui informator şi servil este.

Voi face publice toate acţiunile acestui trădător care a trădat partidul şi pe toţi liderii noştrii şi cum s-a opus şi l-a trădat sistematic pe Preşedintele nostru Liviu Dragnea. Cei doi trădători de neam şi de stat de drept sunt ZGONEA şi Oprea , la comandă Dna-ului şi a lui Iohanis. Mă voi bate pt fiecare liberatate şi drept al omului încălcate, mă voi bate până toţi trădătorii de neam şi de ţară vor răspunde, până ce rqspunderea magistraţilor se va legifera.

Asta nu e ţara mea, asta nu e ţară pt care mi-am riscat viaţă în Revoluţie, aici nu mai e democraţie, demnitate, nu mai există drepturi, e jihad, e inchiziţie e stalinism.

Ţară e condusă de Kovesi la comanda puterilor străine şi care vrea să predea ţară acestora. Am făcut prea multe pt ţara asta , pt oameni. Nu am furat niciodată nimic, nu am Înşelat , nu am făcut trafic de influenţă, nu sunt corupt. Însă pt ce mi s-a întâmplat astăzi voi lupta până la ultima mea zi din viaţă mea împotriva acestor abuzuri criminale, care au distrus clasa politică românească, oamenii de afaceri români, mii de medici şi profesori care au dosare care vor să plece. Acest jihad cu această justiţie stalinistă securistă se va opri dar pe mine nu mă veţi îngenunchia.” a scris Cătălin Rădulescu pe pagină sa de Facebook.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *