Ultimele Știri

Președintele Nigeriei, replici revoltătoare în cadrul unei conferințe cu Angela Merkel: Locul nevestei mele e la cratiţă. Sunt mai deştept ca ea – VIDEO

Preşedintele Nigeriei, Muhammadu Buhari, aflat într-o vizită în Germania, a făcut afirmații revoltătoare în legătură cu soția sa, reușind să o lase pe Angela Merkel fără replici.

Soția acestuia, Aisha Buhari, a declarat că nu-şi va mai susţine soţul la alegerile prezidenţiale din anul 2019, deoarece mulţi din oamenii numiţi de soţul în posturi cheie sunt lipsiţi de viziune în administrarea ţării

Întrebat fiind cum comentează remarcile critice exprimate de soţia sa Aisha Buhari privind guvernarea, Muhammadu Buhari a răspuns: „Nu ştiu în ce partid este soţia mea, dar locul ei este în bucătărie şi în sufragerie şi în celelalte camere ale mele. Pentru că eu sunt mai deştept că ea”.

Cancelarul Germaniei nu a comentat aceste replici, însă nu s-a putu abține să nu afișeze grimase la auzul acestora.

„Sper că soţia mea îşi aminteşte că am fost (nr. candidat la preşedinţie) de trei ori şi că am reuşit la a patra încercare”, a ţinut să puncteze Muhammadu Buhari, adăugând: „ştiu mai multe decât ea şi decât restul opoziţiei, pentru că am câştigat”.

Ulterior, președintele Nigeriei a respins incidentul ca fiind o de „bătaie de joc” la adresa femeilor și a precizat că șe respectă locul și crede în capacitatea lor.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*