Ultimele Știri

Preşedintele CJ Ialomiţa dus cu mandat la DNA: Verificaţi declaraţia de avere

Preşedintele Consiliului Judeţean Ialomiţa, Silvian Ciupercă a fost dus de anchetatori la DNA. Pe numele său a fost emis a fost emis un mandat de aducere deoarece este suspectat de complicitate la abuz în serviciu.

Surse judiciare au declarat că Silvian Ciupercă este suspectat de fapte de complicitate la abuz în serviciu şi folosirea influenţei pentru a fi acordate contracte de consultanţă pentru SC Consult Invest. Președintele CJ Ialomița a declarat că nu are nicio legătură cu dosarul în care a fost adus cu mandat şi a adăugat că poate fi verificată declaraţia sa de avere, pentru a se vedea dacă s-a îmbogăţit de pe urma funcţiei publice.

La sfârşitul lunii octombrie 2014, procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie au făcut percheziţii la sediile Consiliului Judeţean Ialomiţa, Spitalului Judeţean Ialomiţa şi Agenţiei de Dezvoltare Sud-Muntenia, în anchetă fiind vizat şi Silvian Ciupercă. Potrivit unor documente ale procurorilor DNA din acel dosar preşedintele CJ Ialomiţa, Silvian Ciupercă, ar fi favorizat o firmă din Timişoara, căreia i-ar fi fost concesionat, în mod fraudulos, un teren agricol de 495 de hectare, prejudiciind astfel bugetul instituţiei cu aproape 200.000 de lei pentru fiecare din cei 35 de ani ai duratei contractulului.

Mai mult, Silvian Ciupercă este suspectat şi de alte infracţiuni, printre care trafic de influenţă şi instigare la fals, conform documentelor aflate la dosar.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*