Ultimele Știri

Președintele CJ Argeș, Florin Tecău, adus cu mandat la DNA

Președintele Consiliului Județean Argeș, Florin Tecău, a fost adus la DNA, cu mandat, pentru a fi audiat într-un dosar în care cercetările au început în 2010,  privind un roiect derulat prin D.G.A.S.P.C. Argeș.

Acesta a sosit cu puțin timp în urmă la DNA. Potrivit unor surse, va fi audiat în calitate de martor, într-un dosar pentru fapte de corupție.

CJ Argeș a trimis un comunicat în care se precizează că Tecău este audiat pentru un dosar din 2010:

”Joi, 30 aprilie, președintele Consiliului Județean Argeș, Florin Tecău, s-a prezentat, în calitate de șef al instituției, la DNA București pentru a preda răspunsul la solicitarea Direcției Naționale Anticorupție legat de un proiect derulat prin D.G.A.S.P.C. Arges, în perioada 2010”

Florin Tecău a devenit preşedinte al CJ Argeş în urma alegerilor parţiale din 25 mai 2014, organizate după încetarea înainte de termen a mandatului lui Constantin Nicolescu (PSD), pentru conflict de interese. Tecău a asigurat din decembrie 2014 şi conducerea interimară a PSD Argeş, după ce preşedintele Constantin Nicolescu s-a retras, iar prim-vicepreşedintele Tudor Pendiuc, primar al municipiului Piteşti, a fost arestat preventiv pentru corupţie.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*