Ultimele Știri

Președintele ASF, Mișu Negrițoiu, a demisionat din funcție

misu-negritoiu

Transportatorii au cerut în numeroase rânduri demisia președintelui ASF, Mișu Negrițoiu, pe care îl consideră vinovat de scandalul produs de scumpirile RCA.

Conform unor surse, Marius Vorniceanu, vicepreşedintele Autorităţii de Supraveghere Financiară pentru asigurări, a demisionat din funcţie, informează știripesurse.ro.

Și vicepreședintele ASF Mircea Ursache a declarat că vinovații de problema RCA se află chiar în interiorul ASF. „Au fost erori manageriale la nivelul conducerii ASF și a sectorului de asigurări”, a afirmat Ursache care spunea că răspunderea trebuie atarsă individual, aceasta nefiind una colectivă.

Mișu Negrițoiu a fost suspectat de conflicte de interese după ce s-a făcut public faptul că are un fiu şi un nepot care deţin o firmă de transporturi rutiere de mărfuri. În ciuda acestor dezvăluiri, Negriţoiu susţine că nu poate fi vorba despre un conflict de interese.

“Da, fiul meu este acţionar cu o deţinere de 50% în firma de transport Etap, însă nu participă la conducerea executivă. Acţionarul principal şi conducătorul firmei este fiul uneia dintre surorile mele, Adrian Gherghe. Chiar eu am difuzat aceste informaţii în anumite discuţii cu transportatorii şi sunt surprins că au ajuns atât de târziu în atenţia media”, a precizat Mişu Negriţoiu pentru HotNews.ro.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*