Ultimele Știri

Preotul Constantin Necula cere impozitarea Bisericii Ortodoxe Române, pentru a nu mai fi ”înjurat ca preot”

Preotul Constantin Necula, consilier misionar-pastoral şi de imagine al Mitropoliei Ardealului, a anunţat vineri, într-un interviu acordat Agerpres, că Patriarhia Română lucrează de jumătate de an la un proiect privind impozitarea Bisericii Ortodoxe Române, el adăugând că este pe deplin de acord cu acest lucru, care se înscrie în „trendul european general”.

„Sunt pe deplin de acord şi ştiu la ce proiect de lege s-a lucrat şi în ce mod Patriarhia Română lucrează de aproape şase-şapte luni la realizarea unui mod de a impozita Biserica, pentru că va fi foarte greu. Şi atunci, în sfârşit, vom vedea că nu avem ce impozita. Abia aştept! Aştept cu nerăbdare să impozităm Biserica, în contextul în care vom retroceda Bisericii absolut tot ceea ce i se cuvine şi nu vom mai umblă cu complete de judecată, care din când în când uită să dea înapoi dosarele pe care le-au primit şi uneori şi după şase ani”, a afirmat Constantin Necula.

Constantin Necula mai spune că aşteaptă impozitarea Bisericii Ortodoxe Române şi că să „nu îl mai înjure lumea, că preot”.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*