Ultimele Știri

Premierul Cioloş se află la Spitalul de Arşi pentru a-i vizita pe răniții din Colectiv

dacian ciolos

Premierul Dacian Cioloş se află la această oră în vizită la Spitalul de Arși, pentru a-i vedea pe răniții din Colectiv.

În spitalele din Capitală mai sunt internate, marţi, 39 de persoane rănite în incendiul din clubul Colectiv, dintre care 10 sunt în stare critică şi gravă, alţi aproape 30 de pacienţi fiind spitalizaţi în clinici din Marea Britanie, Belgia, Olanda, Austria, Israel, Norvegia şi Germania.

Potrivit datelor Ministerului Sănătăţii (MS), marţi dimineaţă erau internaţi în spitale din Capitală 39 de răniţi, dintre care la Spitalul de Arşi 11 pacienţi, la Spitalul „Bagdasar-Arseni” – 9, la Spitalul de Copii „Grigore Alexandrescu” – 5, la Spitalul Elias – 3, la Spitalul Militar Central – 4, la Spitalul Floreasca – 3, la Spitalul Universitar de Urgenţă – 2, la Spitalul „Dimitrie Gerota” şi la Institutul „C.C. Iliescu” – câte un pacient.

În urma incendiului din 30 octombrie, la clubul Colectiv au decedat 26 de persoane, iar pe drum spre spital a mai murit o persoană. În trei săptămâni de la tragedie au decedat alte 33 de persoane, numărul victimelor ajungând, în 22 noiembrie, la 60, potrivit Realitatea.net.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*