Ultimele Știri

Premierul Cioloș, la MApN: ”Vă asigur că veți avea sprijinul meu în Guvern pentru a continua trendul ascendent al bugetului alocat Armatei”

Premierul Dacian Cioloș a declarat că va sprijini Ministerul Apărării pentru a continua trendul ascendent al bugetului alocat Armatei Române.

„Este o onoare să mă aflu astăzi pentru prima dată în fața dvs, în fața unei instituții respectate și apreciate de români, care inspiră încredere, o încredere de care avem nevoie în România și pe care trebuie să o dezvoltăm din ce în ce mai mult. Dvs sunteți un pilon de stabilitate prin ceea ce inspirați în societate, dar și prin ce faceți pentru țară prin modul în care vă angajați și dăruiți. Și chiar într-o perioadă de pace pentru România aduceți onoare țării prin felul în care vă faceți datoria în teatrele de operații. Armata Română e instituția care a arătat că România este capabilă să își facă datoria atunci când decide să facă parte din organizații internaționale (…)”, a spus Cioloș la preluarea mandatului de ministru al Apărării de către Mihnea Motoc de la Mircea Dușa.

Prim-ministrul a subliniat că militarii români sunt un exemplu și că este gata să se inspire din dăruirea cu care aceștia își fac datoria acolo unde România a decis să își asume responsabilități.

„MApN a fost unul dintre primele ministere la care m-am gândit când am început să formez Guvernul, că știam că de modul în care fac alegerea pentru poziția de ministru al Apărării va depinde și credibilitatea Guvernului. M-am gândit la domnul Motoc, că l-am cunoscut la Bruxelles și i-am apreciat diplomația, rafinamentul, eficacitatea, calități care cu siguranță îi vor aduce un plus în fruntea acestui minister. (…) Sunt convins că vom reuși împreună să continuăm cu rezultatele bune pe care le-ați demonstrat și până acum. Pot să vă asigur că veți avea sprijinul meu în Guvern pentru a continua trendul ascendent al bugetului alocat Armatei”, a mai spus premierul, citat de Agerpres.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*