Ultimele Știri

Premieră mondială la Cluj-Napoca pentru iubitorii de lego

În acest an va avea loc expoziția de iarnă Brickenburg în Cluj-Napoca, Bistrița și Brașov, în perioada 3-7 decembrie, unde se vor prezenta obiecte realizate doar din piese lego.

Cei care vor participa la această expoziție în Cluj-Napoca, vor putea vedea un parc de distracții funcțional, realizat în totalitate din piese lego. La Bistrița va fi prezentat un tren, care va circula cu viteză dar și un element din viața cotidiană și anume o casă dintr-un sat din Maramureș.

În cadrul acestei expoziții se vor realiza și ateliere unde pot participa cei care doresc să construiască anumite obiecte din piese lego. Expoziţia de iarnă Brickenburg este un mic şantier de testare a elementelor care vor fi prezentate în cadrul evenimentelor majore ale anului 2015.

Asociatia Brickenburg este constituită din persoane care apreciază şi doresc să folosească posibilitaţile deosebite ale jocurilor lego în ceea ce priveşte dezvoltarea imaginaţiei orientată spre scopuri constructive, îmbunătăţirea comunicării între indivizi, deprinderea unei gândiri ordonate, crearea obișnuinței de a reacţiona prompt la rezolvarea unor probleme, deprinderea abilităţilor tehnice.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*