Ultimele Știri

Premieră istorică la Loteria Română

În cei 109 ani de activitate a Loteriei Române, anul acesta s-a întâmplat ceva inedit. Pentru prima dată, cele două extrageri de la începutul anului, au fost anulate.

Loteria Naţională a anulat primele două extrageri la Loto 6/49, programate pentru duminică 4 ianuarie şi joi, 8 ianuarie. Această situaţie este cauzată de faptul că Loteria nu are contract de administrare a programelor informatice care ajută la extragerea numerelor.

„CN Loteria Română SA îşi poate stabili propria politică de marketing şi vânzări”, se mai precizează în comunicatul oferit de către oficiali.

Fostul director al Loteriei Române, Liliana Mincă, face acuzații grave în ceea ce privește acest incident.

„Managementul acestei companii este depăşit de situaţia actuală. Nu s-a mai întâmplat aşa ceva din 1906, de când a fost înfiinţată Loteria. Normal ar fi fost să aveți un director care să intre prin telefon, ei stau ascunși. Din februarie 2009 nu mai sunt director general la Loteria română, sunt deputat. Vreau să vă spun că managementul e defectuos din februarie 2009 de când loteria a fost dată doar pe critenii politice. Exista dosare la DNA. Nu s-a intâmplat niciodată de când e Loteria, să se amânae trageri. E inadmisibil ca statul român să aibă pierderi, nu se vor face încasări, e un semnal negativ față de această companie”, a spus Liliana Mincă, fostul director al Loteriei Române.

Comentarii prin Facebook

1 Comentariu on Premieră istorică la Loteria Română

  1. Liliano ! Nu mă miră nesimțirea de care dai dovadă, mai ales de când ești deputat. Știm cum ai „managementizat” compania pe care cu cinste ai condus-o…

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*