Ultimele Știri

Premieră în capitală, Bucharest Comedy Week!

În acestă săptămână se va marca o nouă premieră în spaţiul cultural bucureştean- Bucharest Comedy Week. Primul festival internaţional de comedie, din capitală, se va desfăşura în perioada 22-28 septembrie şi are ca scop transformarea Bucureştiului într-o capitală internaţională a comediei.

Începând din acest an şi Bucureştiul va fi gazda celui mai important eveniment al umorului de calitate – Bucharest Comedy Week, precum alte capitale ale unor ţări importante. Organizatorii propun, pentru prima ediţie, un program diversificat, cu comedie contemporană, momente de stand-up comedy, filme, piese de teatru, activităţi umoristice, improvizaţii, glume, farse dar şi reprezentaţii stradale care vor cuceri publicul bucureştean. O săptamână plină de evenimente care au ca scop : să aducă zâmbetul pe faţa publicului dar şi să creeze o atmosferă de bună dispoziţie pe străzile din Bucureşti. Acest lucru va fi realizat de cei mai îndrăgiţi comedianţi români,  de peste 38 de artişti internaţionaţionali şi de concepte noi ce sunt inculse în programul festivalului.

bcw2

Printre premierele ce marchează prima ediţie a festivalului de comedie se numără:

– The Black Light Theater – un proiect inedit ce aduce pe scena Sălii ARCUB un amestec de teatru, pantomimă şi dans modern din care nu vor lipsi momente şi sketch-uri comice sub abordarea originală a principiilor “black theatre”. Sala ARCUB va găzdui trei reprezentaţii, pe 23, 24 şi 25 septembrie.

– Quattrocelli – un cvartet de violoncelişti cu un repertoriu extrem de vast ce pendulează între jazz, latino şi chiar muzică de film, reuşeşte să capteze atenţia publicului încă de la primele note muzicale datorită umorului de care dau dovadă toţi cei patru membri. Quattrocelli va concerta pe scena amplasată în Piaţa Enescu, în zilele de 26, 27, 28 septembrie.

– MP3 Experiment – un proiect ingenios organizat de Improv Everywhere, una dintre cele mai cunoscute echipe de improvizaţii şi farse în spaţii publice din lume. Experimentul se organizează pentru prima dată în România, în realizarea lui putându-se implica toţi cei ce au chef de distracţie.

bcw3

Bucharest Comedy Week îl aduce pe cel mai cunoscut performer de stand-up comedy: Carlos Mencia. Aflat pentru prima dată în România, Carlos Mencia va susţine un spectacol pentru publicul bucureştean în cadrul celui mai asteptat eveniment din săptămâna veselă. Spectacolul este programat pe 27 septembrie, la Sala Palatului. Bilete pentru acest spectacol se pot achiziţiona de la magazinele de specialitate, acestea pot costa între 75 şi 200 de lei.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*