Ultimele Știri

Prejudiciul secretizat în dosarul Voiculescu! Aproape 30 de milioane de euro recuperate?!

ANAF a secretizat recuperarea prejudiciului de 60 de milioane de euro din dosarul lui Dan Voiculescu, care a fost condamnat la 10 de închisoare cu executare în dosarul ICA pentru spălare de bani. Astfel, cetățenii de rând nu pot afla dacă banii vor fi recuperați sau nu de la mogulul Voiculescu. 

Procurorul șef al DNA Laura Codruța Kovesi spune însă că „aproape jumătate din prejudiciul de 60 de Milioane de Euro a fost recuperat, ceea ce este o premieră pentru justiţia din România”. 

Șefa Direcției Naționale Anticorupție a acordat un amplu interviu despre dosarele lui Dan Voiculescu și Adrian Năstase pentru emisiunea Dosarele DNA, care va fi difuzat marți la PrimaTV. 

grapini-300x225Citește și: CSM a sesizat Inspecția Judiciară în urma declarațiilor lui Grapini, care fac referire la ilegalitățile din dosarul ICA

 

protest_antena3-300x225Citește și: Mobilizarea “relicvelor comunismului”; sfârşitul unei epoci

Comentarii prin Facebook

1 Comentariu on Prejudiciul secretizat în dosarul Voiculescu! Aproape 30 de milioane de euro recuperate?!

  1. DE CE NU SUNT ANGHETATE KOVESI SI LIVIA STANCIU PT BANI LUATI DE LA BERCEA MONDIALUL , SE RAZBUNA PE OAMENI NEVINOVATI DAR SA NU UITE UN LUCRU FOARTE IMPORTANT FIECARE PLATESTE PT ABUZURILE FACUTE ..

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*