Ultimele Știri

Prefectul judeţului Galaţi a fost schimbat din funcţie din cauza modului în care a gestionat intervenţia la inundaţii

Dorin Otrocol a fost eliberat din funcţia de prefect al judeţului Galaţi, Guvernul fiind nemulțumit de modul în care a gestionat coordonarea intervenţiei la inundaţiile din ultimele zile, au precizat surse din MAI.

Acesta a fost înlocuit de Panaitescu Gabriel-Aurelian.

”Prin Hotărârea Guvernului (…) domnul Otrocol Dorin a fost eliberat din funcţia de prefect al judeţului Galaţi, pe care o exercita cu caracter temporar, iar pentru eficientizarea activităţii Instituţiei Prefectului domnul Panaitescu Gabriel-Aurelian a fost numit prin mobilitate, prefect al judeţului Galaţi. Prefectul judeţului Galaţi va fi instalat în funcţie vineri de către Irina Alexe, secretar de stat în Ministerul Afacerilor Interne”, a anunţat Ministerul Afacerilor Interne printr-un comunicat de presă.

Gabriel-Aurelian Panaitescu a fost inspector guvernamental în cadrul Secretariatului General al Guvernului. În perioada mai 2008 – februarie 2009, acesta a ocupat funcţia publică de prefect al judeţului Galaţi, iar în perioada mai 2012 – martie 2014 funcţia publică de subprefect al judeţului Galaţi, conform Agerpres.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*