Predoiu: Lumea vorbește că o parte din taxiuri sunt licențiate, prin interpuși, de către soțul Gabrielei Firea

predoiu firea

Cătălin Predoiu, candidatul PNL la Primăria Capitalei, a invitat-o pe contracandidata să Gabriela Firea că în ultima săptămâna de campanie să participe la trei dezbateri electorale televizate, în cadrul cărora „să discute atât problema corupţiei din administraţie şi din politică, cât şi soluţiile pentru dezvoltarea economică a Bucureştiului”, se arată într-un comunicat de presă.

„Este o invitaţie publică, staff-ul de campanie poate conveni în mod flexibil, ar fi bine să fie trei dezbateri cu doamna Firea oriunde, în parc, în Voluntari, într-o staţie de taxi, într-o fabrică dezafectată, pe un teren expropriat ilegal, oriunde vrea doamna Firea, oriunde e pericol pentru Bucureşti, că să fim în mijlocul acţiunii”, a declarat Predoiu, lansând invitaţia la dezbateri candidatului PSD.

Tot în comunicatul transmis de PNL, Predoiu este citat adresându-i o întrebare candidatei PSD pe tema taxiurilor, după atacul lansat de Nicuşor Dan pe acest subiect în timpul dezbaterilor de la Antena 3 şi B1 TV.

„E o problema cu taxiurile, lumea vorbeşte că o parte din ele sunt licenţiate, prin interpuşi, de dl Pandele. Eu nu am adus nicio acuzaţie, am pus o întrebare publică. Am spus că nu este respectată legea şi că un protocol încheiat de Primărie care limitează numărul taxiurilor din Ilfov este încălcat sistematic. Am spus că aparatul Primăriei nu funcţioneză în acest moment cum ar trebui. Licenţele se acordă foarte greu, autorizaţiile se acordă greu, sunt suspiciuni de corupţie, există blocaje pe lînă circuitului documentelor şi am ridicat aceste două probleme la nivel principial şi teoretic. Cetăţenii Capitalei au auzit şi vorbesc. Datoria mea de om politic este să pun această întrebare. Nu este o acuzaţie, nu e atac la persoană, nu e proces de intenţie. De ce nu ar fi demnă de dezbatere publică şi această tema? Eu nu am dreptul să tac, nu acuz fără probe. Legea îmi permite să întreb, calitatea de candidat mă obligă să întreb şi întreb. Se poate răspunde cu da sau cu nu, dar aş vrea să fie public!” a spus Predoiu.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *