Ultimele Știri

Precheziții RATB. Motorina ar fi fost cumpărată la negru

La această ora polițiștii efectuează peste 18 percheziții la autobaza RATB din Titan.

24 de angajați, în frunte cu directorul autobazei, directorul de achiziții, dar și mecanici și șoferi sunt vizați de către anchetatori. Se pare că această rețea ar fi sustras o cantitate mare de mototină. După primele cercetări, anchetatorii spun că furtul de carburant se realiza atunci când aceste persoane ieșeau din tură.

Mai mult, surse judiciare au declarat că în ultimele luni conducerea RATB a făcut comenzi mari de carburanți însă în depozite nu ajungea decât jumătate, restul se vindea la negru.

„70 de polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul București, pun în aplicare 18 mandate de percheziție domiciliară în municipiul București și în județele Ilfov și Ialomița și pun în executare 24 mandate de aducere într-un dosar privind comiterea infracțiunilor de delapidare, complicitate la delapidare și furt. Din datele și probele administrate în cauză rezultă presupunerea rezonabilă ca bănuiții, angajați ai unei autobaze din București, au sustras cantități însemnate de motorină, pe care ulterior o comercializau sau o foloseau în scop propriu”, potrivit unui comunicat al Poliției Capitalei.

În urma percheziţiilor, suspecţii vor fi duşi la audieri la sediul Direcţiei Generale de Poliţie Bucureşti.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*