Ultimele Știri

Precheziții la Spitalul Județean Argeș

Procurorii desfășoară la această oră percheziții majore la Spitalul Județean Argeș. Sunt efectuate șase percheziții domiciliare și o percheziție informatică. 

Mai multe persoane sunt anchetate în acest dosar, fiind bănuite de delapidare, abuz în serviciu contra intereselor publice și fals. Investigațiile vizează achiziția și consumul de medicamente și materiale sanitare, din perioada 2009-2014, care s-au efectuat la una din secțiile spitalului. Până acum, procurorii au anunțat că prejudiciul ajunge până la 500.000 de lei. 

”La data de 15 decembrie a.c., poliţişti ai Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul I.P.J. Argeş,  efectuează şapte percheziţii, pe raza Municipiului Piteşti la domiciliile unor persoane, precum şi o percheziţie asupra unui sistem informatic, la Spitalul Județean de Urgență Activităţile se desfăşoară într-un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de delapidare, abuz în serviciu contra intereselor publice şi infracţiuni de fals”, se arată în comunicatul procurorilor.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*