Ultimele Știri

Prahova: Zeci de gospodării şi locuinţe au fost inundate în urma ploilor abundente

Zeci de locuințe din localitatea Bărcăneşti, judeţul Prahova au fost evacuate. Pompierii intervin pentru scoaterea apei din locuințe și gospodării.

Locuinţele oamenilor au fost inundate deoarece canalizarea nu este funcţională, eveniment ce a dus la pagube însemnate.

„În zonă există o canalizare, dar la atâta cantitate de apă care a căzut nu face faţă fluxului de apă. Sunt numai aici, unde ne aflăm, vreo zece locuinţe afectate, avem şi imobile afectate. Sunt mai multe, şi gospodării” a declarat Marian Duţă, şeful Serviciului pentru Situaţii de Urgenţă din cadrul Primăriei Bărcăneşti.

Potrivit sursei citate, probleme au fost înregistrare şi pe DN 1B, care leagă Ploieştiul de Buzău.

“Pe DN 1B, în dreptul comunei Tomşani, sat Loloiasca, pe o distanţă de aproximativ 1,5 kilometri s-a circulat îngreunat din cauza apei de pe carosabil, într-un strat de cinci – zece centimetri. În zonă nu s-au înregistrat accidente”, a adăugat Raluca Vasiloae.

Un număr de 172 de pompieri militari cu 94 mijloace au intervenit de marţi seara, iar la ora transmiterii acestei ştiri angajaţii ISU se află în localităţile Berceni – sat Corlăteşti, Tomşani – sat Loloiasca, Valea Călugărească, Bărcăneşti, Bucov, Cornu, oraşul Vălenii de Munte şi municipiul Ploieşti.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*