Ultimele Știri

Povestea lui Iohannis are un final aşteptat

Înalta Curte judecă astăzi dosarul privind incompatibilitatea lui Klaus Iohannis, ajuns între timp preşedinte cu imunitate sporită nu numai pentru declaraţii politice dar şi pentru fapte penale.

Singurele infracţiuni posibile ce pot fi imputate şi formal preşedintelui sunt cele de trădare şi cele de încălcare a Constituţiei care se decid în Parlament prin suspendare şi care trebuie să fie confirmate de electorat prin Referendum. Aşadar justiţia nu a avut curaj să judece acest dosar înainte de campania electorală sau de alegeri şi astăzi nu îl mai poate judeca.

De ce nu îl mai poate judeca? Pentru că orice pedeapsa ar primi, ea nu poate fi pusă în executare. În aceste condiţii justiţia nu se pronunţă pentru că ar fi un act de discriminare ca un condamnat să nu îşi primească pedeapsa şi ceilalţi da. Soluţia cea mai probabilă va fi suspendarea cauzei. Iohannis nu are nicio emoţie. Vom avea un preşedinte care a încălcat legea şi o ştim cu toţii. Curat constituţional!

Comentarii prin Facebook

1 Comentariu on Povestea lui Iohannis are un final aşteptat

  1. Se pare ca aici e fix antena 3 și România tv…Nu știam ca mai are ponta pupaturi în cur… Se pare ca cine a scris articolul e unu dintre eu….lasă jurnalismul și dute pupa-l pe ponta în c ur

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*