Ultimele Știri

Povestea de groază care a înspăimântat Rusia! Un istoric mumificase 150 de cadavre ale unor fetițe și trăia în apartamentul său cu ele

Un caz nemaiîntâlnit în lume, demn de un scenariu de film horror, s-a descoperit în centrul Rusiei, unde un renumit istoric ținea ascunse trupurile a 150 de fetițe pe care le dezgropase din morminte și le mumificase. Sinistra descoperire s-a realizat în 2011 datorită părinților psihopatului, care au găsit în apartamentul său 29 de cadavre îmbrăcate cu care conviețuia Anatolii Moskvin. În această săptămâna au fost publicate de către de ministerul rus de Interne primele imagini din interiorul casei ororilor.

Anatoli Moskvin, în varstă de 46 de ani, din orașul Nijnii Novgorod, a fost arestat în 2011, dupa ce s-a descoperit că acesta dezgropase în jur de 150 de cadavre ale unor fetițe de origine musulmană care muriseră, cu vârste între 3 si 11 ani. Înfăptuitorul este internat în continuare într-o clinică de psihiatrie cu schizofrenie paranoidă și, conform judecătorilor, el nu este pregatit mental să suporte un proces.

Pe parcursul investigației procurorilor s-a descoperit că Moskvin, între anii 2010 și 2011, dezgropa mormintele fetițelor, despre moartea cărora afla din ziare, după care începea procesul de mumificare chiar în apropierea cimitirelor din regiunea în care locuia. După ce le aducea acasă, „păpușarul” le introducea în locul inimii o cutie muzicală, iar apoi le îmbrăca în haine de copii și le instala pe canapeaua din fața televizorului. Fiecărei pumii le dădea un nume, iar deseori organiza petreceri pentru ele.

Un detaliu important îl reprezintă faptul că Moskvin își alegea doar cadavre ale unor fetițe musulmane, iar după ce le dezgropa desena portretele acestora cu vopsea roșie pe pietrele funerare din cimitirele respective. Din cauza urei religioase pe care le-o purta musulmanilor, deseori lăsa inscripții cu tentă rasistă în aceleași locuri.

După cum s-a aflat ulterior, cel care avea studii de istorie, filologie și cunoștea 13 limbi, și-a dorit dintotdeauna să devină părinte, chiar a încercat de mai multe ori să înfieze un copil, dar nu a reușit, aceasta fiind principala cauză a faptelor sale.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*