Ultimele Știri

Poșta Română este acuzată că susține campania PSD

Theodor Paleologu  acuză Poșta Română că susține campania ”murdară” a PSD. Aceasta ar distribui materiale de propagandă ce dețin ștampila PSD. Acestea ar fi destinate pensionarilor, care sunt „avertizaţi” că şeful statului, Traian Băsescu, îl susţine pe candidatul ACL la preşedinţie, Klaus Iohannis, care le va tăia pensiile.

„În toată țara, Poșta Română distribuie, odată cu pensiile, un material de propagandă PSD destinat pensionarilor, pentru care, firește, nu a plătit un leu. Poștașii sînt obligați să înmîneze fițuica respectivă, în care sînt scrise următoarele: „Klaus Iohannis vrea să îți taie pensia”; „cine a tăiat o dată pensiile, le va tăia din nou”; și „doar Ponta protejează pensiile”, acuză Theodor Paleologu, fost ministru democrat-liberal, pe pagina sa de Facebook.

ponta11

Fostul ministru o acuză pe Cosmina Croitoru, purtătorul de cuvânt al Poștei Române, de dezinformare și manipulare.

De asemenea, acesta spune că: „Mult mai corect mi s-ar părea ca Poșta Română să distribuie într-un plic unic mesajele tuturor candidaților, așa cum se întîmplă în statele democratice occidentale. La noi doar PSD-ul beneficiază de serviciile gratuite ale Poștei Române. Este o gravă distorsionare a democrației”.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*