Ultimele Știri

Ponta va participa la Adunarea Generală a Organizației Națiunilor Unite, desfășurată în SUA!

Pe parcursul a trei zile, premierul Victor Ponta va participa la cea de-a 69-a sesiune a Adunării Generale a Organizaţiei Naţiunilor Unite. Această întâlnire se va desfășura în Statele Unite ale Americii. Victor Ponta va avea ocazia să se întâlnească cu cele mai de seamă personalități americane și directori ai companiilor americane.

În cadrul reuniunii plenare, premierul Victor Ponta va susține discursul național. Apoi va avea întrevederi cu omologii din țările participante dar și cu oficiali ai ONU. Programul premierului în SUA va continua cu participarea la o serie de evenimente organizate sub egida președintelui Barack Obama iar apoi va avea o întrevedere cu conducerea sediului Consulatului Genereal al României la New York cât și cu reprezentanți ai comunității românești din SUA.

Din New York, prim-ministrul va pleca la Houston unde va participa la o conferință cu tema „România, poarta către un sector energetic sigur şi diversificat”. Acest eveniment va fi găzduit de  World Affaires Council din Houston. Pe parcursul întâlnirilor, Victor Ponta, va fi nevoit să prezinte oportunitățile de investiții în sectorul energetic român și va promova capabilităţile companiilor româneşti din sectorul energetic ca furnizoare de servicii şi expertiză locală în proiectele din România, precum şi în alte regiuni.

În acestă călătorie nu va pleca singur, premierul va fi însoțit de ministrul de Finanțe dar și de ministrul delegat pentru Energie. Premierul speră să obțină încrederea americanilor în vederea câștigării unui fotoliu de președinte la Cotroceni.

Comentarii prin Facebook

1 Comentariu on Ponta va participa la Adunarea Generală a Organizației Națiunilor Unite, desfășurată în SUA!

  1. da, la ONU este un balcon pentru public, Tonta va fi acolo.

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*