Ultimele Știri

Ponta se compară cu Osama Bin Laden sau Pablo Escobar

Fostul prermier Victor Ponta își compară „situaţia juridică” cu cea a lui Osama Bin Laden sau chiar Pablo Escobar. De ce?

Acesta susține că atât el, dar și alte persone publice sunt tratate de parcă ar fi „Osama Bin Laden sau Pablo Escobar”.

„Sunt tratat, și nu doar eu ci și alții — parcă suntem Osama Bin Laden sau Pablo Escobar. În fiecare zi încă un dosar, suntem urmăriți, mergem la poliții și în alte zone. Contează că oamenii ne sunt alături la greu, la bine ne-au fost alături. La greu am rămas doar noi”, a spus Ponta, luni, la sediul PSD, unde a avut o întâlnire cu Liviu Dragnea.

Victor Ponta a ținut să le mulțumească sși colegilor de partid, care i-au fost alături.

„M-am bucurat de faptul că și Liviu (Dragnea — n.r.) și ceilalți colegi ai mei din PSD, săptămâna trecută, au fost solidari cu mine, mai ales că știau ce înseamnă să fii acuzat pe nedrept și Liviu știe prea bine acest lucru, știau ce înseamnă să fii acuzat că vrei să obții foloase constând în imagine sau pentru a veni oamenii la vot. Chiar a contat foarte mult pentru mine ca om și pentru familia mea”, a declarat fostul premier.

Întrebat dacă a avut cunoștință despre detaliile organizatorice ale evenimentului la care a participat fostului premier britanic Tony Blair sau despre onorariul acestuia, Ponta a replicat: „Nu vreau să facem judecăți la televizor sau la partid. Judecata se face în fața judecătorului și, după cum ați văzut vineri, sunt judecători care aplică legea și nu fac nimic altceva și cred că asta este important. După-amiază o să încerc să spun exact ce am spus și în fața judecătorilor”.

 

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*