Ultimele Știri

Ponta revine în țară peste 28 de zile, iar Gabriel Oprea îi va prelua atribuțiile

Premierul Victor Ponta a anunțat pe pagina sa de Facebook că va rămâne în Turcia pentru o perioadă de 28 de zile, timp în care necesită îngrijire medicală de specialitate. Atribuțiile acestuia vor fi preluate de vicepremierul Gabriel Oprea, fiind efectuate demersurile necesare pentru acest lucru, anunță premierul.

„Azi medicii au decis că pot fi externat / urmează că în următoarele 7 zile să parcurg zilnic procedurile pt control, schimbare pansamente şi supraveghere. Ulterior acestor proceduri va trebui ca două săptămâni să fac fizioterapie şi tratamente de recuperare înainte de a avea permisiunea medicilor de a merge fără sprijinul unor mijloce medicale permanente/ în maxim 28 zile îmi pot relua activitatea normală urmând să continui recuperarea timp de 6 luni.

Mâine dimineaţă voi trimite Preşedintelui României solicitarea ca, în baza art 107 din Constitutuție, să-l desemneze pe Vicepremierul Gabriel Oprea să exercite toate atributele funcţiei de Prim Ministru ( inclusiv conducerea şedinţelor de Guvern) în această perioada (ataşez adresa).  Mulţumesc încă o dată medicilor de aici şi doctorului Ionuţ Codorean pt atenţia şi profesionalismul lor.”, a scris Victor Ponta pe pagina sa de Facebook. 

Premierul a fost operat la genunchi la o clinică de lux din Instambul, instituție deținută de familia președintelui turc Recep Tayyip Erdogan. Se pare că Victor Ponta a vrut să scape de audierile programate la Direcția Națională Anticorupție, existând și posibilitatea punerii acestuia sub control judiciar. 

11014818_974932189213335_8577942089911689638_n

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*